Bli grasrotgiver! 

Benytter du deg av tjenestene til Norsk Tipping, men har ikke registrert deg som grasrotgiver med Tingvoll IL som mottaker? Du kan hjelpe oss med mer driftsmidler hvis du registrerer deg.

Det eneste du trenger å gjøre, er å åpne siden til Norsk Tipping og åpne siden «profil». Herfra søker du opp Tingvoll IL og registrerer deg som grasrotgiver. 

7% av det som giverne til Tingvoll Idrettslag tipper for, overføres til laget. Det er enkelt for deg, og veldig lønnsomt for idrettslaget. 

Det er viktig å påpeke at alle personlige opplysninger er et anliggende mellom deg og Norsk Tipping. Idrettslaget får kun vite om antall givere og generert beløp (7%) til hver tid. (Se bilde.) Vi får altså ikke vite hverken navn eller hvor mye hver enkelt tipper for!!!

Midlene som kommer inn vil primært gå til drift av feks. tråkkemaskin, beitepusser og driftsrelaterte forhold i friluftsparken.  Pr. dato har vi STORT behov for driftsmidler, og dette er ett av tiltakene vi iverksetter for å imøtekomme behovene vi har.

På forhånd takk! 

Legg igjen en kommentar