Blir du med i Team Tingvoll?

Tingvoll Idrettslag inviterer nå alle i Tingvoll til å bli med i det vi kaller Team Tingvoll.

Team Tingvoll skal bestå av alle frivillige som ønsker å bidra i forskjellige dugnader i idrettslaget. Vi trenger folk til å være med på dugnader i lysløypa, friluftsparken, kunstgressbanen, skihytta og med vedlikehold av feks turstier, som på Norska. 

Vi har begynt å bruke en app som heter Spond. (www.spond.com) Spond appen er gratis og reklamefri, og flere i idrettslaget bruker den til feks møteinnkallinger og kommunikasjon om andre ting. I gruppen Team Tingvoll kan alle som ønsker det melde seg inn for å få meldinger om forskjellige dugnader som skal skje i idrettslaget. Man trenger ikke ha appen, det går også an å få sms eller epost med meldinger. 

Når det gjelder dugnadene, så vil de bli både på dagtid, kveldstid og helg. Vi tenker at folk skal komme og delta i eget tempo, når det passer og hvor lenge man selv ønsker. Vi vil legge stor vekt på å også bli en sosial møteplass for alle som ønsker det. Og om man er medlem i gruppa og ikke kan delta, så trenger man ikke begrunne det. Bare si fra når du kan komme.


Bilde: Fra fjorårets dugnad i lysløypa. (Foto: Bjørn Rolland)

Utover høsten skal vi ha en del dugnad i området lysløypa og friluftsparken. Vi skal ta ned en del kratt som omkranser tråkkemaskintraseen for å hindre at trær og grener er i veien når skispor skal tråkkes. 

Så skal vi ta ned en del skog i området der vi skal ha skileik, isflate og paviljong i Tingvoll Friluftspark. Her blir det med andre ord muligheter for å ta ned tre, kviste, dra bort kvist, bruke fliskutter osv. Det kan også bli aktuelt med diverse beising og vedlikehold. Vi tenker oss at all veden som blir tatt ned, deles 50% mellom idrettslaget og de som er med på dugnaden. Idrettslaget trenger ved til gapahukene, bålplassen i lysløypa og skihytta.


Bilde: Blide karer på forrige dugnad (Foto: Bjørn Rolland)

Vi håper derfor at så mange som mulig vil melde seg inn i Spond gruppa “Team Tingvoll” for å få meldinger når det er dugnad og hva som skal gjøres. 

Men, man trenger altså ikke å bare kjøre motorsag på dugnaden. Noen som vil koke kaffe, komme med en formkake eller vafler/bakels? Ja, vi ønsker at også du blir med i gruppa. Alle er veldig velkomne til å delta, uansett alder og ferdighet.

Idrettslaget vil hver gang stille med en dugnadsansvarlig som leder arbeidet. 

Håper vi ses og høres! 

Link til Team Tingvoll i Spond: 

https://group.spond.com/MKVPK

Gruppekode: MKVPK
(Når du har lastet ned appen, så kan du i nedre del av skjermen legge til en gruppekode for å melde deg inn i gruppen)

Meld deg inn, så godkjenner vi deg så snart vi kan!
PS: Hjelp oss med å nå flere. Du kan også invitere med andre inn i Team Tingvoll når du er medlem. 

Spond sin webside: https://spond.com/welcome 

Appen kan du laste ned her:

App Store iPhone:  

Huawei Gallery:  

Google Play:  

Legg igjen en kommentar