Rundturen


Rundturen er en tur som starter i lysløypa, vest for Einlia. Man parkerer i lysløypa og går på asfalten mot høyre,  men til venstre for Jakobsbrønnen (brunt hus).

Da man kommer til den øvre traseen til lysløypa, fortsetter asfalten mot vest. Men, ta av til høyre og gå ca 200 meter mot øst. Her starter det en sti innover skogen mot nord som er merket med rød maling. Hvis du følger den, så kommer du opp på veien som går til Tingvoll lia. Følg veien opp til museet, fortsett rett frem og følg skiltingen til Geilhaugen. (Stikk Ut turmål)

Fra Geilhaugen er det merket videre mot Høglia som ligger vestover på 269 moh. Her er det merket sti ned igjen til veien som kommer fra museet og går til lysløypa. Der veien kommer innpå veien til Bråddvika, kan du ta til høyre og gå til Utsikten som også er Stikk Ut tur.

Så går du tilbake og følger veien mot lysløypa. Da kan du velge ta av før veien starter litt bratt nedover og gå den merkede stien til Almvika. Her kan du krysse RV70 og følge merkingen sørover på høyresiden av veien (gamleveien) Så kan du ta til høyre igjen og gå ned til Øygardsneset som også er Stikk Ut tur.

Følg så veien rett østover og inn til Tingvoll Gard. Du kan enten gå opp ved fjøset, eller helt bort til Gunnars Veg og så gå opp igjen til lysløypa.

Del denne siden