God innsats i Norway Cup

Tingvoll har hatt tre lag i Norway cup. Alle tre er samarbeidslag med Kvass/Ulvungen.

Kvass Ulvungen Søya Tingvoll G14, J14 og J17.

Gutter 14 kom til B sluttspillet, etter tap, vinn og uavgjort i innledende runde. Deretter vant de 32-delsfinalen mot Molde. Dagen etter vant de 16-delsfinalen mot Os IF. Så spilte de 8- delsfinale mot Oppegård og der ble det et 2-0 tap.

De tre keeperne på laget har fått deltatt på Frode Grodås keeperskole 😊

Kvass/Ulvungen/Tingvoll J14 deltok på Norway Cup med 20 spillere, 8 av disse er Tingvolljenter. I gruppespillet spilte laget to uavgjorte kamper og det ble to tap. I 32-dels finalen i B-sluttspillet ble det 2-1 seier før det ble tap 2-1 i 16-dels finalen etter golden goal.

Samarbeidslaget er nytt av året og jentene har kosa seg på tur sammen og blitt bedre kjent på tvers av klubbene. Av alle lagene på skolen vant også jentene pris for ryddigste rom, ikke verst når 20 stk 13 og 14 åringer bor tett sammen😊

J17 laget spilte tre innledende kamper og tapte alle. De kom ikke videre i noe sluttspill.

Felles for alle lagene er likevel å ha opplevd verdens største fotballturnering.

Bilder: Marit Holmeide, Marit Birkestøl, Tove Husby og Unni Støbet Lande. 

Del denne siden

Legg igjen en kommentar