Friidrett og friluftsliv

Denne uka har det vært stor aktivitet i idrettslaget igjen. Som et ferietilbud har man arrangert friidrett og friluftsliv dager.
Mandag, tirsdag og fredag har ca 25 barn vært samlet på kunstgressbanen hvor man har hatt friidrettsøvelser. Bjørn Rolland har stått i spissen sammen med flere dyktige ungdommer som har sommerjobb gjennom kommunen, samt to av de faste trenerne som selv er med på friidrett.

Det har blitt trent på forskjellige øvelser nede på kgb og fredagen avsluttes med litt mer konkurranser.

Onsdag og torsdag har det vært friluftsliv og aktiviteter i lysløypa. Her har Leif Erling Ågesen og Asmund Kristoffersen står for opplegg. Fokuset på onsdag var bruk av naturen og forsøpling. Patrik Gule fra Friluftsrådet var også med denne dagen.

Torsdagen var det Asmund som stod for undervisning i orientering, og ungene fikk lete etter de postene som idrettslaget har oppe i området rundt lysløypa. I tillegg fikk ungene leke seg i Trollskogen, samt steke seg mat på bål.
Den ikke helt ferdig paviljongen ble brukt som samlingssted de to dagene i lysløypa.

Del denne siden

Legg igjen en kommentar