Tine fotballskole igang. 


Over hundre personer er denne uka samlet på kunstgressbanen for å leke og lære fotball.

Hilde Vågen Roaldset har også i år tatt på seg ansvaret for å drifte Tine fotballskole. Hun har med seg 13 Instruktører som er ungdommer fra idrettslaget. Noen har det som jobb igjennom kommunen, mens andre stiller opp utenom. Fotballgruppa er helt avhengig av disse for å kunne arrangere fotballskole fem dager hvert år.

Barna som er med i år er i alderen fra 1 til 8. klasse. De kommer fra hele kommunen og bruker første ferieuka til å lære mer om fotball, ha det gøy og treffe andre på samme alder.

Tine fotballskole har vært drevet av fotballgruppa hvert år siden 2008, og hvert år har det vært fra 80-110 barn som har vært med. Fotballskolen er fra mandag til fredag mellom 10-15.

Vi må også nevne at hver dag stiller to frivillige i kiosken for å holde orden på mat og drikke til alle spillere og instruktører.

Masse frivillig og viktig arbeide gjør at det er mange blide og fornøyde barn.

Del denne siden

En kommentar om “Tine fotballskole igang. 
”

  1. Supre barn og gode medhjelpere til fotballskolen, og heia Hilde Roaldset som et hovedansvarlig for uka, Gode ønsker til alle rundt fotballuka. Viktig jobb for Tingvoll IL….hilsen leder i Tingvoll IL / Jens Petter Olsen Nordvalnes

    Svar

Legg igjen en kommentar