Ny turorientering

Har du lyst å ta deg en tur ut i skog og mark i sommer for å lete etter orienteringsposter? Nå har vi lagt ut nye poster!

Turorientering er en fin aktiviteter for både store og små. Slå dere sammen med flere familier, få med vennegjengen eller stikk en tur alene. Om du går, løper eller sykler bestemmer du selv.

I år finner du 27 poster ute i naturen i Tingvollvågen. Vi har konsentrert oss om området i lysløypa/friluftsparken, samt Reitfjellet. Da kan alle turene starte oppe i lysløypa, evt i museet.

I området rundt lysløypa er det 16 poster. Disse er «lett tilgjengelig» for de aller fleste og veldig familievennlige. De 11 på Reitfjellet ligger med litt mer avstand imellom.

Vi legger ut kartene her på hjemmesiden, slik at du selv kan skrive de ut. Men vi legger også ut konvolutter i postkassa ved toalettet i lysløypa, samt på Tingvoll Fjordhotell og Drøpping. Gi gjerne beskjed hvis det mangler kart noen steder.

Postene kan tas i den rekkefølgen og når du selv foretrekker, eller begynne fra post 1 og så oppover. Den siste måten å finne poster på vil kanskje ligne et ordinært «orienteringsløp».

Lurer du på hva turorientering er? Les mer her: http://orientering.no/ny-i-orientering/ 

Vi ønsker deg en god tur i vår vakre natur.

Noe du lurer på, så ta kontakt Asmund Kristoffersen på 93063614.

Når du har funnet så mange poster du klarer, kan du sende oss en mail med kodene og være med i trekningen av premier. Vi lar postene ligge ute til langt utpå høsten.

Du når oss på orientering@tingvollil.no
Det er styret i friluftsparken som står bak turorienteringen, og da spesielt Asmund Kristoffersen (løypelegger) og Unni Støbet Lande (kart)

Forsidebilde: Arkivfoto

Her er de to kartene for i år: 

En kommentar om “Ny turorientering”

Legg igjen en kommentar