Vi klipper og klipper.

Løypekomiteen i idrettslaget har nå gått til innkjøp av en beitepusser. Den brukes til å klippe rundt hele lysløypa.

Vi har lenge hatt i tankene å ha en egen beitepusser som gjør at vi selv kan klippe og holde gresset nede i lysløypa og området rundt den. Som alle vet gror det godt her i perioder, og nå har vi kjørt en runde i hele lysløypa å klipt gresset. Vi bruker idrettslaget sin ATV til å dra beitepusseren når vi slår gresset.

Lysløypa og området i friluftsparken er et flott sted å ta seg en trim tur også om sommeren. Selv om man ikke kan gå hele runden mot øst, så er det en sti som går over til øvre del av løypa. Du finner den der man starter nedover mot Reitgrenda. Det ligger en betongklosser over grøfte som leder inn på stien. Den kan både gåes og sykles som sommeren.

Så selv om skiene er lagt bort, så er du hjertelig velkommen til å bruke området også i sommer. Asfaltrunden er fint for de som trenger det helt flatt og liten motstand, og inne i skogen til høyre for standplass er det vi kaller Trollskogen. Her er det fint for barn å leke i tau og balansere.

Lysløypa er også utgangspunkt for flere Stikk Ut turer, så mulighetene er mange!

God tur og velkommen! 

Del denne siden

Legg igjen en kommentar