De oppkjørte løypene blir ødelagt


Idrettslaget har som tidligere meldt, kjørt opp spor innover Reitfjellet. Dessverre ser det ut for at sporene blir ødelagt av gående !!

Flere skientusiaster har tatt skiene fatt og gått på ski innover Reitfjellet, og mange starter også fra lysløypa. Men, dessverre så er det mange uten ski på bena som også går her. Dermed blir sporene ødelagt og arbeidet blir nesten bortkastet.

Å kjøre opp tråkkemaskinspor er som et idrettsanlegg å regne, og dermed er det ikke lov å gå på føttene. Vi har skrevet det tidligere, at nå når ikke snøen har satt seg skikkelig, så blir det store ødeleggelser, noe dere ser på bildet.

Vi ber altså igjen folk om å IKKE gå der det er oppkjørte løyper med sko. 

Sporene som dere ser er fra løype oppover fra museet, men fotfolket har gått helt fra lysløypa og nesten til Reitvatnet. Unntaket er fra Storset og opp til skihytta. Her er det mange som sår, og alle anbefales å gå ute på samme siden for å bevare sporet best mulig.

Og vi spør igjen: Hadde du gått denne turen hvis det ikke var oppkjørt løype?

Del denne siden

Legg igjen en kommentar