Vi har laget akebakke og tråkket spor!


Tråkkemaskina til idrettslaget har vært på jobb idag for å legge tilrette for en nydelig lørdag.

Alf Jostein har kjørt tråkkemaskin idag, så nå er det gode muligheter for en kjempetur på ski i morgen. Det er meldt -3 grader og sol, og når skisporene får natta på seg, så blir det sikkert kjempefine forhold imorgen.


Bilde: Slik ser de to akebakkene ut fredag ettermiddag. 

Alf Jostein tok også to små ekstra turer. Den gamle hoppbakken og den gamle traseen på vestsida av standplass, har blitt tråkket. Dermed kan det ligge tilrette for nydelige forhold for lek med akebrett o.l. imorgen. Søndag kommer det regn og varmegrader, dessverre.

Inne i Trollskogen er det benker og en grue, og det finnes bålpanne og benker, samt ved til venstre for standplass. Alt er vel noe nedsnødd, men det går nok fort å fjerne.


Bilde: Trollskogen kan også brukes om vinteren.

Del denne siden

Legg igjen en kommentar