Nydelige forhold på Reitfjellet

Idag har tråkkemaskina kjørt sin første tur for sesongen.

Det er nå oppkjørt rundt lysløypa, og i tillegg er det kjørt opp over Reitfjellet ned til Vasslia, til skihytta og halvveis ned til Storset. Det er ikke kjørt opp på det vi kaller framsiden mot Tørrlenda.


Bilde: Sporet ned mot Storset. 

Det er bare så akkurat med snø egentlig, og med værmeldingene som er, så er det ikke planlagt daglige turer. Det er kjørt opp skøytespor, altså ikke med sporsetteren.

Det er meldt kaldt vær utover uka, så da skal sporene holde godt. MEN vi minner om at de er kjørt opp for skigåing, så vi håper alle andre holder seg unna for å ikke ødelegge sporene.


Bilde: Norska idag kl 12:00!

Det er også gått opp ski og trugespor fra Storset og opp på Norska. Her er det viktig at de med truge holder ute på en side der det er kjørt spor, så man bevarer skøytesport best mulig.

En utfordring som idrettslaget har nå, er at dieselprisen er veldig høy. Det kan føre til mindre kjøring, men hvis folk støtter tråkkemaskina, så er det stor hjelp for oss! Du finner VIPPS i kolonnen til høyre. 

Ha en kjempefin helg med flotte forhold!! 

Du finner oppdatert løypekart i Skispor linken oppe til høyre eller her https://tingvollil.no/nar-er-det-oppkjort-skispor/ 

Legg igjen en kommentar