Vi trenger mannskap til skihytta! Stiller du?

Skihytta har allerede vært åpen, og blir åpen på søndag. MEN, vi trenger mannskap for å holde den åpen fremover.
Skihytta blir drevet på dugnad, og det er forskjellige familier/personer som har vertskapsrollen fra gang til gang.  Ønsket er å ha den åpen både lørdager og søndager frem til påsken er ferdig. Noen velger å kjøre en dobbel, altså å ha skihytta både på lørdag og søndag. Da kan man overnatte og kose seg på skihytta hele helga.

Liv Solemdal har fått det ærefulle oppdraget å ringe rundt for å skaffe folk, og nå ønsker hun at både nye og gamle melder seg. Oppdraget er å koke kaffe, fyre opp og steke vafler eller lage en kake som de takknemlige gjestene som kommer innom. Et oppdrag de aller fleste kan håndtere, med andre ord.

I helga var det ca 60 personer innom, så det viser hvor populært det er med åpen hytte.

Liv har telefonnummer 970 36 618‬, og hun og alle som bruker skihytta, blir veldig glad om du ringer og melder deg til tjeneste. Du vil få gode instruksjoner på hva man skal gjøre. Og husk, vi har tråkkemaskin og snøscooter som kan hjelpe med å få opp utstyr hvis du trenger det!

Og husk, det er faktisk et veldig hyggelig oppdrag!!

PS: Hytta blir åpen på søndag fra 11-15.

Legg igjen en kommentar