Takk for støtten!

Løypekomiteen har sett over regnskapet fra i fjor, og nå vil de takke for alle bidragene til oppkjørte løyper.

I fjor hengte løypekomiteen opp skilter ved starten av de oppkjørte løypene der vi oppfordret alle til å bidra til å dekke kostnadene idrettslaget har med å kjøre opp løyper.

Totalt fikk vi inn 61.595,- fra dere som har brukte løypene i lysløypa og på Reitfjellet. I disse tidene med høye priser på drivstoff, så monner det veldig godt i kassa til løypekomiteen. Vi tar det også som et tegn på at jobben som blir gjort er verdsatt, og vi håper at alle vil være med å bidra også denne sesongen.

Tråkkemaskina har allerede flere driftstimer siden snøen kom i høst, og det vil bli kjørt opp ved behov fremover. Sola har snudd og vi går mot lysere dager. Når det er oppkjørt finner du i menyen skispor ovenfor. I lysløypa er lysene på hver dag fra ca. 17-22.

Idag var det også stor trafikk på skihytta på årets første åpne dag. Vaffelpressa fikk virkelig kjørt seg.

PS: Løypekomitten får mer av innbetalingene hvis dere fører rett på konto. Vipps systemet skal selvfølgelig ha sin del….  Vil du bidra nå, så er Vipps nummeret 507 138 og kontonummeret 4050.49.31724. 

Igjen, en STOR takk for alle bidragene og vi håper at du får mange fine turer i løpet av vinteren.

Del denne siden

Legg igjen en kommentar