Idiotisk skyting

Nils Erik gikk idag 12,5 km skiskyting i VM på Lillehammer.
Det ble ingen drømmedag på Nils Erik. Han startet med to bom, så skrellet han ned alle, før det ble nye to bom på tredje og ett bom på fjerde skytingen.

Han kom i mål på 42.03.07 og var dermed 7,27 bak vinneren. Det holdt til 11. plass.

Trener Anders Øverby sa til NRK at det totalt sett var et skuffende mesterskap, men de tar med seg erfaringene videre fremover. I slutten av februar går ferden til Paralympics, det siste mesterskapet til Nils Erik. 

Nils Erik fortalte til NRK at det ble et slite renn. Kroppen fungerer godt, men skytinga var idiotisk, la han til. – Jeg hadde ikke en god nok vurdering av vinden på tre av skytingene. Jeg ble for hissig på avtrekkeren og gjorde dårlige vurderinger, sa han

På spørsmål om han vil bidra til å rekruttere flere til skiskyting, så han han at det vil han, hvis det er ønsket. – Det er jo så jækla artig, smilte han. Nå skal han hjem å trene, så blir det verdenscup i Østersund før avreise til Bejing. 

Del denne siden

Legg igjen en kommentar