Skikarusellen 2021

Årets først skikarusellrenn var tirsdag 12 Januar hvor 87 deltok.
Fra neste uke og fremover blir rennene mandager. Det vil bli registrering fra kl 17.15 til kl 18.30. Vi håper å avvikle 8 renn så fremt det er snø. I vinterferien tar vi pause.


Vi trenger dere foreldre til å sørge for at det holdes avstand særlig under registreringen og har derfor satt opp 3 ulike stasjoner for effektiv registrering. Alle som kommer må registreres med navn og telefonnr. Er dere syke, må dere holde dere hjemme. I år oppfordrer vi også til at det ikke blir felles lek etter at man har gått runden. Vi kommer heller ikke til å dele ut startnummer denne sesongen.


Det blir betaling i etterkant av sesongen i år. Når alle rennene er gjennomført vil vi legge ut en oversikt . Deltakelse koster som før 10 kr per person, men for å letteregjøre registreringen og av smittevernhensyn ønsker vi å telle antall oppmøtte ikke nødvendigvis alle som går. Det fine er at da får vi litt mere penger til å kjøpe premier for til slutt.
Telenor sponser som før karusellen med deltakerpremie som deles ut på det første rennet dere deltar i.

Mvh Styret

Legg igjen en kommentar