Slutt for skikarusellen?

Etter utallige år med å arrangere skikarusell 8 ganger hver vinter, ser det nå til at man må legge ned hele skikarusellen!

Hvert år jobber mange frivillige i idrettslaget med å trene utøvere, stille i kiosk, tråkke løyper, være oppmann, kampvert, tillitsvalgt og stille på dugnad med å bygge og utvikle anleggene vi har, osv osv. Bare i sommer er det lagt ned over 800 dugnadstimer for å bygge en paviljong i lysløypa!

Men så har det seg slik at å få noen til å stille i et av de enkleste av alle vervene i idrettslaget, å være med i skikarusell komiteen, der sliter man med å få med folk til å stille opp. Så det fører til at leder Tove Husby i skikarusellen er fortvilet og oppgitt. Etter utallige oppfordringer om å få to personer til å stille sammen med seg i arrangementskomiteen, så melder likevel ingen seg.

Fristen for å melde inn årets skikarusell til Telenor nærmer seg, og hvis ikke to personer stiller, så blir det ingen skikarusell i vinter. Skikarusellen er en arena for lek og læring i å mestre å gå på ski, og jeg er sikker på at alle i Tingvoll har gode minner med selv å ha vært med på det i oppveksten.

Så kjære deg, istedenfor å sitte å vente på at noen andre melder seg, så meld deg til å bli med i komiteen. Og vi er sikker på at Tove gjerne vil ha med flere en de to som er helt nødvendig også. OG: Er du usikker på hva det innebærer, så kontakt Tove Husby å ta en prat med henne på 950 45 119.

Tenkt deg den gleden du vil oppleve med å være med å arrangere noe som gleder så mange barn og voksne i Tingvoll gjennom vinteren! Du vil aldri angre!

OG HUSK: Du har ikke levd et komplett liv før du har gjort dugnadsarbeid!!!

Del denne siden

Legg igjen en kommentar