Kjempedag i friluftsparken

Man får som fortjent, tydeligvis. Værgudene var på vår side med 16 grader og sol da vi åpnet paviljongen i friluftsparken. Og over 200 stykker fant veien til lysløypa. Og de som virkelig må takkes, er sponsorene og dugnadsgjengen! Her kan du se hvem det er!

Bilde: Marie, 8 mnd, fikk hjelp av mamma Ingrid Waagen til å åpne paviljongen. 

Styret i friluftsparken er Unni Stønet Lande, Tove Husby, Asmund Kristoffersen, Øyvind Berslid Rolland, Håvard Steinshamn og Roger Skjegstad. De har holdt på siden 2021 for å realisere Tingvoll friluftspark. 

Men hadde det ikke vært for Krivi, Straumsnes Sanitetsforening, Tingvoll Fjordhotellet, Norsol, Mosjonslåven, Gjensidige Tingvoll Branntrygdelag, Sparebanken Møre, Tradbo, Byggmakker Bytås, AquaGen, Tore Reiten, Geir Vågen AS, så kunne vi ikke kjøpt inn materialer til bygging av paviljongen. 

Men for å bygge en paviljong, så må man ha noen med hammer og sag. Her har Jonas Dyrnes, Leif Erling Ågesen, Per Bruset, Håvard Steinshamn, Jan Egil Fossum, Magnar Aasprang, Hallgeir Nordtug, Asmund Kristoffersen, Terje Ulset, Mathias Koesling, Rolf Næss, Eivind Støbet Lande, Kjell Lande, Sigve Ness Rolland, Håkon Haugvik, Trond Eri og Bjørn Rolland vært med å bidra i over 600 timer. I tillegg så har elevene Miriana, Linus, Terame, Vebjørn og Edvard, sammen med sin lærer Torstein vært med. Tusen hjertelig takk!

Så vil vi nevne Sylvia Grande, Wenche Årnes, Tove Husby og May-Berit Støbet som har stilt med «drivstoff» i form av kaker, kaffe o.l. Hjertelig takk til de også! 

Vi ønsker også å nevne alle de som har kommet med heiarop på oss. Positive kommentarer fra folk som går forbi, treffer oss på butikken osv,  øker lysten og innsatsen, så det er veldig viktig. 

Vi må også takke de på kommunehuset for masse gode innspill og vilje til å hjelpe oss å få landet friluftsparken. Vi nerver ingen, men dere vet hvem dere er!

Vi må også nevne forskoleforeninga som har vært med å få opp et kjempefint klatrestativ, sponset av Sparebanken Møre, som umiddelbart ble en stor suksess. Det har vært morsom å se innsatsen til alle småbarnsforeldrene den siste uka med skruing, montering og tenking for å få opp stativet. Tommel opp for den gjengen også.

Og så må vi nevne alle frivillige fra gruppene i idrettslaget som var med for å skape aktiviteter for både barn og voksne på denne dagen. 

Vi tror at alle de over 200 personene som var der trivdes, og vi håper at mange flere vil bruke parken utover. 

Det er utrolig hva vi får til i Tingvollvågen når vi går sammen! Takk igjen til alle sammen!


Bilde: Løp rundt i lysløypa var veldig populært. Blir det startet på Tingvollløpet igjen? 


Bilde: Klatrestativet ble flitting brukt etter avdukingen


Bilde: Å gå på rulleski var morsomt å få prøve. 


Bilde: Elevene ved kulturskolen har lag dette flotte skiltet ved inngangen til Trollskogen. Her var det natursti. 


Bilde: Veldig mange ville prøve å skyte på blink på skiskytterarenaen. 


Bilde: Paviljong og klatrestativ i friluftsparken. 

Del denne siden

Legg igjen en kommentar