Vi inviterer til åpning av paviljong og aktivitetsdag


Paviljongen i lysløypa nærmer seg ferdig, og derfor ønsker vi å invitere alle, både unge,  eldre, og de i mellom til en aktivitetsdag i lysløypa/friluftsparken.

Lørdag den 23.09 fra 11-15 blir det mange aktiviteter i området. Vi skal ha skyting for de fra 1. klasse i regi av skiskyttergruppa. Det blir mulighet for å prøve seg på rulleski (ta med skisko og sykkelhjelm).

Så blir det mulig å prøve seg på freesbe/diskgolf. Vi planlegger en bane, og har laget et hull noenlunde ferdig, hvor alle kan få prøve seg å få mer info om planene.

Det blir laget nye poster med turorientering, slik at man kan få løpe litt rundt å finne poster. Friidrettsgruppa vil arrangere et løp, og så skal vi lage noen utfordringer for syklister. Her blir det balanseplanke, vippeplanke og andre utfordringer.

Inne i Trollskogen vil barneidretten arrangere natursti for de minste. I tillegg så kommer Forskoleforeninga med en stor overraskelse.

Lurer du på hvilke planer vi har for Tingvoll Friluftspark og Tingvoll Arena, ja så vil det være folk der som kan fortelle om det også. 

Det blir offisiell åpning av den nybygde paviljongen og noe annet spennende. Det blir salg av pølser og drikke. Vi har også et lotteri som vi skal gang med.

Det er selvfølgelig gratis inngang, og vi anbefaler flest mulig til å gå, sykle opp, da det kanskje blir begrenset med parkering?

Det er med andre ord bare å sette av dagen og stille i fritidsklær for å bli kjent med dagens tilbud og de fremtidige tilbudene vi planlegger.

Vi kommer tilbake med den endelige tidsplanen for dagen. MEN, åpningen bli kl 12:00. 

Legg igjen en kommentar