Ny turorientering


Tingvoll Idrettslag har nå lagt ut nye poster for de som har lyst å prøve turorientering. Vi utvider også med 2 nye områder.

I år ligger det ute 41 poster i 4 områder i Tingvollvågen.

I området rundt lysløypa ligger det 14 poster som er lett tilgjengelig. Ved museet og innover mot Reitvatnet er det 10 poster. Disse har litt større avstand mellom seg.  Nytt i år et at vi har lagt ut  9 poster i området fra Storset og opp på Norska.

Tilslutt så har vi lagt ut 8 poster i området vi kaller Koksviklia med utgangspunkt på Sellanrå. Her har grunneierne Else og Christian Koksvik gjort en fantastisk innsats med å lage turstier rundt i området. De ønsker alle velkommen til å lete etter poster, men ønsker at alle skal gå etter stiene, og ikke gå ut der det er plantet nye trær. Idrettslaget er takknemlig for at vi får bruke området. 

Alle postene skal henge ute til godt utpå høsten, og du finner postene når du vil og i ditt eget tempo.Når du har funnet postene og notert postkodene på postkodearket, kan du sende dette inn til orientering@tingvollil.no

Av de innsendte så trekker vi ut fem stykker som får gavekort på pizza på Tingvoll Fjordhotell.

Hvis du foretrekker papirversjon av kart med nødvendig info, så er dette lagt ut i «postkasse» ved tråkkemaskinhuset ved lysløypa og på Tingvoll Fjordhotell.

Har du spørsmål, vil melde om postflagg som er ødelagt o.l.  eller ønsker mer informasjon, så ta kontakt med Asmund Kristoffersen,m telf 93063614 eller mail:  asmund.kristoffersen@gmail.com

Vi i idrettslaget takker Asmund Kristoffersen og Unni Støbet Lande for arbeidet de har lagt ned med å ha ut poster og lage kart!

PS: Kartet til Norska kommer på hjemmesiden rundt helga.

Se kartene her:
Lysløypa
Reitfjellet
Koksviklia
Norska

Legg igjen en kommentar