Røde Kors redder påska!


Tingvoll Røde kors tok på seg å ha skihytta i påskehelga, til manges store glede.

Da vi besøkte skihytta på langfredag, Var Unni Stølen, Jannice Lervåg og Frank Stokke på plass som påskevakt på skihytta. De er aktive i Tingvoll Røde Kors hjelpekorps og tok på seg å holde skihytta åpen i påskehelgen.

Frank, Jannicke og Unni tok påskevakta på skihytta.

De kunne melde om stor trafikk av masse hyggelige folk som kom både til fots, på ski og truger. Tråkkemaskina har laget veldig gode spor, og selv hadde de kjørte med belte ATV og snøscooter opp fra Storset.

De holder åpen skihytta langfredag, påskeaften og 1. påskedag, og alle som er ute på ski er hjertelig velkommen innom for å besøke hytta. Det selges kaffe, kaker osv, samt at man kan nyte det flotte været vi har ute på den nye plattingen som er bygd.

Idrettslaget takker Røde Kors for at de stiller opp for å holde skihytta åpen i påskehelga!!

Del denne siden

Legg igjen en kommentar