Hyggelig besøk fra Straumsnes

Mens Nils Erik Ulset deltar i sin siste Paralympics, jobbes det på spreng i Tingvoll IL for å begeistre en ny generasjon utøvere som vil bli med i skiskyttersporten.


Første og åttende mars ble det arrangert trening for Straumsnes IL sin allidrettsgruppe oppe i lysløypa. Flere titalls unger fikk prøve seg på ski og med børse i flotte forhold. Her fikk man teste å gå seg god og varm og få opp pulsen, før man skal legge seg ned å se blinkene falle ned en etter en. Det er i hvertfall teorien.  

Det viste seg at skyteferdigheter til Straumsnesingene er svært bra, noe som Ikke overrasker, siden de har et flunkende nytt skyteanlegg i Nordmørshallen og at hele bygda tradisjonelt driver mye med skyting.

Det har vært et godt samarbeide mellom Straumsnes IL og Tingvoll IL for å få til dette, noe som begge lagene kommer til å fortsette med. Dette er viktig for å legge tilrette for gode opplevelser for barna som vokser opp i kommunen.

Av Giso, leder skigruppa.

Del denne siden

Legg igjen en kommentar