8. plass i VM


Nils Erik Ulset gikk idag 12 km i VM på Lillehammer.

Nils Erik var 12,7 sekunder bak på første passering og på første skytingen traff han alle blinkene og tok dermed 4. plassen, 15,2 sekunder bak lederen ut. Ved neste passering var han 21.7 sekunder bak.

På den andre skytingen ble det dessverre en bom og en runde i strafferunden. Dermed gikk han ut 59,9 sekunder bak og en 8. plass.  Han var 1.36 bak på passeringen før tredje skytingen, og der ble det igjen en bom.

På siste skytingen ble det fullt hus og han gikk i mål på tiden 29.25.6 og det holdt til en 8. plass.

Selv sier han til NRK at det var et overraskende bra løp. Han hadde ingen god følelse på oppvarminga, men fikk det bra til i sporet. Skytinga fungerte bedre idag, han var mer offensiv. Spesielt den siste serien var han kjempefornøyd med.

Neste løp for Nils Erik er på torsdag.

Del denne siden

Legg igjen en kommentar