Det bygges platt

Skihytta får i disse dager en skikkelig opprustning på uteområdet ved hjelp av dyktige elever på Tingvoll Videregående skole.

Forsidebilde: Elevene på VG1 og lærer Torstein Løvaas på den nybygde platten.

Styret i skihytta søkte Sparebankstiftelsen om midler til å bygge en platt utenfor skihytta. De fikk midler og ved hjelp av dugnad, så ble det støpt fundamenter og lagt opp bjelker på dugnad, og her var Eigil Sannan og Cato Hansen nøkkelpersoner.


Bilde: Her legges det terrassebord for fullt.

Men den siste uke har byggfag klassene på Tingvoll videregående skole vært på skihytta. VG2 var der på tirsdag og onsdag denne uke, og idag, torsdag, var VG1 på plass. I strålende solskinn og 3 grader jobbet de med å legge på siste rest av terrassebordene på platten som er rett utenfor inngangspartiet.

Noen elever gravde som helter for å gjøre plass til en 2×8» underligger på vestsiden av inngangen hvor det skal være platt helt til hushjørnet. Idag var alt under kyndig ledelse av lærer Torstein Løvaas. – Vi kommer nok langt idag, men vi vil nok opp igjen hit, sa Torstein, fornøyd med både guttene og lokalitetene. – Vi må støpe ned noen fester for den 2×8» før vi kan legge dragere og terassebord, fortsatte han. – Kanskje vi bør lage en trapp ned her, det er litt høyt trinn, kom det fra en av elevene. En god ide som de nok kommer til å gjennomføre!


Bilde: Uteområdet på skihytta får seg et oppsving

Lærer på VG2, Håkon Haugvik har vært kontaktperson på TGVS og har vært ivrig for at elevene skal få prøve seg på slike prosjekter. De har tidligere også vært med på å bygge gapahuk på Reitfjellet.Bilder: Det graves for å få ned dragere på platten mot vest. 

Treplaten vil gjøre uteområdet ved skihytta enda mer attraktivt både sommer og vinter. Vi kan minne om at skihytta kan leies både midt i uka og på helg. Du finner kontaktinfo på «Kontakt» siden. 

Tingvoll idrettslag setter stor pris på at elevene ved TVGS er med på dugnad for idrettslaget.

Bilde: – Vi setter skruene litt på skrå og litt fra kanten for å unngå at materialen sprekker, forklarer lærer Torstein. 

Del denne siden

Legg igjen en kommentar